Πανεπιστήμιο Πατρών
Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Kοινωνικής Εργασίας

Καλωσόρισμα στο ΠΜΣ

Καλωσόρισμα στο ΠΜΣ

Αγαπητοί Φοιτητές/τριες

με την ευκαιρία του σημερινού Παγκόσμιου Εορτασμού για την Ψυχική Υγεία, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας καλωσορίσουμε στο ΠΜΣ «Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων, Εξαρτήσεις και Νέες Τεχνολογίες», καθώς και να σας ενημερώσουμε για την έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων.

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχθήκαμε στις συνεντεύξεις, στις οποίες και επιβεβαιώσαμε την ποιότητα των ακαδημαϊκών σας προσόντων, αλλά και την κινητοποίηση όλων σας. Η προτίμησή σας στο εν λόγω ΠΜΣ ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες μας να οικοδομήσουμε όλοι μαζί – καθηγητές, φοιτητές, και συνεργαζόμενοι επιστημονικοί φορείς – ένα από τα καλύτερα ΠΜΣ στη Ψυχική Υγεία και τις Εξαρτήσεις στη Δυτική Ελλάδα.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την προσεχή Παρασκευή (15/10/21) στις 16:15 σας περιμένουμε με χαρά στο ΤΕπΕΚΕ Πατρών (ισόγειο) προκειμένου να γνωριστούμε από κοντά, να λάβετε λεπτομερή ενημέρωση για το περιεχόμενο των σπουδών σας, αλλά και για να παρακολουθήσετε τις πρώτες παραδόσεις (επισυνάπτεται ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων).

Και πάλι συγχαρητήρια στους επιτυχόντες/σες και παραμένουμε σε επικοινωνία με όλους/ες που μας τιμήσατε με το ενδιαφέρον σας.

Στέφανος Φ. Βασιλόπουλος                                               Ιωάννης Δρίτσας

Καθηγητής                                                                               Επικ. Καθηγητής

Διευθυντής ΠΜΣ                                                                     Αν. Διευθυντής ΠΜΣ

Share this post